Skip to main content

Op 20 mei hebben wij in Kinderdijk 15 units geleverd die gebruikt gaan worden als noodopvang voor Oekraïense vluchtelingen. De 15 units hebben allemaal een standaard afmeting van 6,05 x 2,43m. Op de locatie hebben we verschillende units aan elkaar gekoppeld en zo slaapruimtes en woonruimtes gecreëerd. Ook is er een sanitair unit geleverd die gebruikt kan worden als toilet en douche ruimte. Wij zijn erg blij dat we onze producten en kennis kunnen gebruiken om de vluchtelingen tijdelijk te kunnen voorzien van onderdak.

Woonunits

Dit project hebben wij in korte tijd kunnen realiseren. Dit komt omdat de woonunits en kantoorunits die we gebruikt hebben vanuit voorraad geleverd kunnen worden. Standaard zijn er verschillende type kantoorunits en woonunits met de afmeting 6,05 x 2,43m op voorraad. Voor dit project was het van belang dat er ook grote ruimtes gecreëerd werden. Alle units die wij leveren zijn koppelbaar en stapelbaar. Op dit project hebben wij zes gekoppelde units van 6,05 x 4,88m gemaakt die gebruikt worden als slaapruimte of woonkamer. Buiten de standaard woonunits en kantoorunits kunnen wij natuurlijk ook voor u units realiseren op maat. In samenwerking met onze fabriek kunnen wij elke unit naar wens maken. Zo is het mogelijk om verschillende deurtypes, raamtypes en paneeltypes te kiezen. Ook is het mogelijk om een RAL kleur naar wens te maken. Hierdoor krijgt u altijd een unit die precies aansluit bij uw wens.

Wilt u een woonunit uit aanschaffen of heeft u vragen over speciale mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en dan zullen wij u helpen. Dit kan via ons contactformulier in, via de telefoon (085-0685589) , via de mail (info@modulaireunit.nl) of via de chat. Wij helpen uw graag met het realiseren van uw ideeën.

Panelensysteem

De panelen van de unit is in te delen zoals u zelf wilt. De wanden bevatten een standaard aantal panelen. U kunt dus kiezen waar u een raam wilt plaatsen of waar u een deur wilt plaatsen. Ook is het mogelijk om te kiezen wat voor soort isolatie het paneel heeft. Door alle verschillende opties is het dus mogelijk om een unit naar wens samen te stellen. Ook is het mogelijk om achteraf nog accesoires toe te voegen aan de unit. Zo kunt u een airco of verwarming instaleren. Wilt u een keuken of toilet in de unit geplaatst hebben dan is dit geen probleem. Vanuit de fabriek hebben we heel veel opties die mogelijk zijn voor de unit. Kortom, de mogelijkheden zijn oneidig!

Wilt u een containerwoning op maat of zoekt u een ander type unit? Wij bieden buiten onze voorraad modellen nog heel veel type units aan:

Kantoorunits
Woonunits
Luxery Line
Luxe Kantoorunits
Luxe Woonunits
Sanitair Units
Opslag Units

Woonunit kopen, waar moet ik dan op letten?

Wij krijgen regelmatig van onze klanten de vraag waar moet je nou rekening bij houden met het aanschaffen van een woonunit? Wij geven altijd onze klanten het volgend advies:

  • Het is belangrijk om goed te kijken hoeveel ruimte er beschikbaar is om een woonunit te plaatsen. De unit moet minimaal 50cm ruimte hebben aan de buitenkant van de unit.
  • De units zijn koppel baar en ook stapelbaar. Dus neem dit mee in het opmeten van u ruimte.
  • Bij het plaatsen van de unit heeft u vaak een vergunning nodig. Het is dus verstandig om dit vooraf te controleren bij u gemeente of dit het geval is.
  • De unit is naar wens in te delen. Bedenk dus van te voren goed waar u de ramen en deuren wilt hebben. Hierdoor kunt u vooraf al een overzichtelijk beeld krijgen over wat u wilt.
  • Voor de plaatsing en levering van de unit komen er extra kosten bij kijken. Hou hier vooraf rekening mee

Wilt u een woonunit uit aanschaffen of heeft u vragen over speciale mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en dan zullen wij u helpen. Dit kan via ons contactformulier in, via de telefoon (085-0685589) , via de mail (info@modulaireunit.nl) of via de chat. Wij helpen uw graag met het realiseren van uw ideeën.

Waarom Modulaire Units?

Onze medewerkers hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het plaatsen van Woonunits. Hierdoor kunnen wij deskundig advies geven en voor u elke mogelijke oplossing realiseren.

Maatwerk

Volledige montage

Top klantenservice

Persoonlijk advies

Europese productie

10 jaar ervaring