Skip to main content

Veelgestelde vragen

Hier treft u een verzameling van vragen die wellicht bij u spelen met betrekking tot modulaire units. Regelmatig zullen wij nieuw binnenkomende vragen aan deze veelgestelde vragen pagina toevoegen. Desondanks kan het voor komen dat uw vraag hier niet tussen zit, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer of via “Contact”.

Hoe gaat de plaatsing van een unit?

De unit wordt met een vrachtwagen afgeleverd. Deze unit wordt er dan meteen kraan afgetild en vervolgens op de goede plek gezet. Als het om meerdere units gaat zullen deze gekoppeld moeten worden. Deze koppeling wordt gedaan door de werknemers die er op dat moment bij zijn. Het hele proces duurt ongeveer een halve tot hele dag en de unit is daarna meteen klaar voor gebruik.

Wat zijn de verschillende afmetingen van de units?

De units hebben standaard maten, maar kunnen aan elkaar gekoppeld worden om de unit groter te maken. De standaard maten zijn; -2,98×2,43M -4,88×2,43M – 6,05×2,43M -7,35×2,43M -9,21×2,43M Door een unit te koppelen kunt u bijvoorbeeld een ruimte van 6,05×4,88M creëren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral contact op met een van onze collega’s.

Wat zijn de bezorg- en montage kosten?

De bezorg kosten zijn Franco (met uitzonderingen mogelijk). De montage kosten bestaan uit de kraan kosten en de koppelkosten. De kraan is 100 euro per uur en moet minimaal 3 uur worden afgenomen. Ook is het mogelijk om zelf een kraan te regelen. Verder de koppelkosten. Deze kosten komen er alleen als er units aan elkaar gekoppeld moeten worden. Per unit zijn de koppelkosten 500 euro.

Heeft de unit speciale fundering nodig?

Voordat de units geplaats kunnen worden is het van belang dat de ondergrond correct is. De grond die er moet liggen voor een unit is een verharde ondergrond. Hoe vlakker en rechter de grond is hoe beter de unit komt te staan. Twijfelt u over de soort ondergrond die u heeft? Neem dan contact op met een van onze collega’s.

Kunnen de units uitgerust worden met een badkamer en een keuken?

De units hebben vele opties. Zo kan er ook een badkamer met toilet en douche in of een kleine keuken. Ook is het mogelijk om er scheidingswanden in te plaatsen om extra ruimtes te creëren.

Is er een showroom waar ik de units kan komen bekijken?

In Bergschenhoek vlak bij Rotterdam hebben wij een showroom staan waar u een goed gevoel kan krijgen van de units. Het precieze adres Warmoeziersweg 20, 2661 EH Bergschenhoek. U hoeft geen afspraak te maken om langs te komen, uiteraard is dit wel handig.

Wanneer is Modulaire Unit geopend?

Modulaire Unit is doordeweeks geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Ook zijn wij zaterdag geopend van 9:00 tot 12:00 uur. Om ons te bereiken buiten de openingstijden om kunt u ons een e-mail sturen naar info@modulaireunit.nl. Verder zijn wij niet geopend met kerst en oud en nieuw.

Hoe kom ik in contact met een werknemer?

Om in contact te komen met een van onze collega’s zijn er meerdere opties. U kunt gebruik maken van de chat op onze website. U kunt ons bellen op 085-06 855 89. U kunt ons mailen naar info@modulaireunit.nl of u kunt een contactformulier invullen op de tab contact van de website. Wij helpen u graag verder met al uw vragen.

Is er een vergunnig nodig om een unit te plaatsten?

Per gemeente zijn er verschillende eisen wat betreft het plaatsten van een unit. Het is daarom belangrijk dat u zelf met de gemeente contact op neemt over de regels en het eventueel aanvragen van een vergunning. Heeft u bepaalde informatie nodig voor de aanvraag/gemeente ? Neem dan gerust contact op met 1 van onze collega’s.

Staan er units op voorraad?

Vele units worden op maat gemaakt waardoor er maar vaak een beperkt tot geen aantallen zijn in voorraad. Heeft u toch snel iets nodig? Dan kunnen we samen tot een gepaste oplossing komen.

Is het mogelijk om de unit te huren?

Het huren van de units is zeker mogelijk. De voorwaarden van huren kunt u opvragen bij een van onze collega’s. Minimaal moet er een halfjaar afgenomen worden. Ook zal er rekening moeten worden gehouden met plaatsingskosten en ophaalkosten.

Is het mogelijk om de unit op maat te laten maken?

De units hebben standaard maten, maar kunnen aan elkaar gekoppeld worden om de unit groter te maken. De standaard maten zijn; -2,98×2,43M -4,88×2,43M – 6,05×2,43M -7,35×2,43M -9,21×2,43M Door een unit te koppelen kunt u bijvoorbeeld een ruimte van 6,05×4,88M creëren. Wat er verder voor maatwerk nog beschikbaar is zijn de opties in toilet, douche en deuren en ramen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral contact op met een van onze collega’s.

Zijn er verschillende opties qua ramen en deuren?

Voor de verschillende opties in ramen en deuren hebben wij een folder gemaakt: folder bestand.