Op zaterdag 31 juli werden de acht units van A18 Sierbestrating in Doetinchem geleverd. De acht units hebben samen een inhoud van 22,035 bij 6,055 meter. De modulaire units die wij aanbieden kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden, ook is het mogelijk ze aan elkaar te koppelen. Zo bieden we een flexibele oplossing voor bedrijven zoals A18 Sierbestrating die het kunnen gebruiken als kantoor en grote showroom.

Gepersonaliseerde unit

De units van A18 sierbestrating zijn naar de behoeftes van onze klant samen met onze medewerkers geconfigureerd. Onze klant koos voor RAL 7016 Antraciet grijs met een RAL 3020 rode rand om het dak. De indeling van de unit was twee toiletten, een keuken, een kantineruimte en een magazijn. De grote ruimte wordt gebruikt als showroom. Er zijn airco’s, verwarmingen en daarnaast afzuigventilators geïnstalleerd om een optimale omgeving te creëren voor zowel de klanten als de werknemers.

Opbouw van de units

Met onze transportmedewerkers hebben we met behulp van een vrachtwagen en een kraan de units geleverd en geplaatst bij de locatie van onze klant. Het is belangrijk dat de grond waar de units op komen waterpas recht is. De modulaire units worden met hoogwaardige kwalitatieve materialen geproduceerd en hebben hierdoor een hoge garantie geschikt voor langdurig gebruik. Er is keuze uit verschillende mogelijkheden voor de unit, zo kan er worden gekozen voor verschillende ramen, deuren en verschillende luxes zoals een airco en een kachel. Als u sanitaire voorzieningen nodig heeft, heeft u ook nog de optie om wc’s, wasbakken en douches te installeren. Daarnaast zijn de modulaire units zoals al duidelijk is volledig modulair, dit houdt in de dat de units naar wens kunnen worden uitgebreid. Samen is het mogelijk uw situatie te bespreken en daarbij, een passend aanbod bij uw behoefte voor te leggen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Leave a Reply