Skip to main content

Tuinkantoor units

Thuiswerken is de toekomst! Onze kantoorunit van modulaireunit.nl is een uitermate geschikte oplossing als tuinkantoor! De tuinkantoor units zijn eenvoudig te plaatsen, volledig zelf in te richten en eventueel uit te breiden.

Onze tuinkantoor units zijn volledig geïsoleerd, wat zorgt voor een optimale warmte- en geluidsisolatie. Daarnaast zijn de tuinkantoor units onderhoudsvrij en gemaakt van duurzaam materiaal.

Wij maken bij onze tuinkantoor units gebruik van standaard afmetingen die aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Hierdoor kunnen wij veel afmetingen creëren.

Waarom geschikt als tuinkantoor?

Ideale ruimte oplossing

Op maat

Onderhoudsvrij

Geïsoleerd

Optimale warmte- en geluidsisolatie

Buitenaanzicht tuinkantoor unit

Het uiterlijk van de kantoorunit is naar smaak in te richten. De kleur van de tuinkantoor unit is beschikbaar in elke RAL classic kleur, hierdoor kan je de unit laten matchen met je eigen huis. De positie van de deuren is ook naar wens aan te passen. Hierbij heeft u de keuze in een enkele of dubbele deur. Daarbij is het mogelijk om een glazen deur te maken. Het raamwerk kan de gehele wand bekleden of een gedeelte, waarbij enkel en dubbel glas mogelijk is!

Inrichting tuinkantoor unit

Wij kunnen units leveren met een keuken , sanitaire ruimte en douche. Hierbij kunt u zelf de positie van deze ruimtes bepalen. Door middel van scheidingswanden kunnen wij meerdere kantoorplekken of werkplekken creëren. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een eigen kantoor plus een vergaderruimte maken.

Waarom modulaire unit?

Onze medewerkers hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de opslag en kantoorruimte markt. Hierdoor kunnen wij deskundig advies geven.

Maatwerk

Volledige montage

Top klantenservice

Persoonlijk advies

Europese productie

10 jaar ervaring

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende producten: