Skip to main content

Noodgebouw Units

Bent u (snel) opzoek naar oplossing voor een noodgebouw? Wij kunnen u daarbij helpen. Bij Modulaire Unit hebben we verschillende maten aan prefab units met allerlei verschillende uitstralingen. Zo kunt u zelf de inrichting bepalen en voldoet het precies aan wat u nodig heeft.

Waarom geschikt als noodgebouw units?

Kan gemakkelijk op het (eigen) terrein geplaatst worden

Is volledig geïsoleerd, waardoor optimale warmte- en geluidsisolatie

Kan ingericht worden naar wens

De units kunnen tot 3 hoog op elkaar geplaatst worden

Onderhoudsvrij

Hoge restwaarde na een jaar

Uiterlijk van de units

De units hebben verschillende opties voor het uiterlijk. Om te beginnen bij de kleur van de units. Het dak van de units en de wanden van de units kunnen iedere RAL Classic kleur krijgen. Ook is het mogelijk om de units met hout te bekleden voor een natuurlijke look. Bij Modulaire Unit werken wij met vijf standaard kleuren buiten de keuze kleuren op. De standaard kleuren zijn; RAL 5010 Gentiaan Blauw, RAL 7032 Kiezel Grijs, RAL7035 Licht Grijs, RAL 9002 Grijs Wit en RAL 9010 Zuiver Wit.

De ramen en deuren van de units kunnen ook naar wens aangepast worden. Hiervoor kunt u kiezen tussen glazen wanden en deuren die voor veel licht zorgen. Of om het wat meer op een kantoor te laten lijken kunt u gaan voor de kantoorramen. Bent u benieuwd naar de opties neem dan even contact met ons op!

Inrichting van het noodgebouw

Een noodgebouw kan dienen als woning, kantoor of bijvoorbeeld een schoolgebouw. Binnen deze 3 aspecten is het handig om meerdere opties te hebben qua inrichting. Zo is het mogelijk om een toiletruimte te creëren. Deze toiletruimte kan bestaan uit een enkele cabine met wasbak of meerdere cabines met een groepswasbak. Ook is het mogelijk om een douche cabine te plaatsten of zelfs meerdere naast elkaar.

In het noodgebouw kunnen er meerdere tussenwanden geplaatst worden om geschikte ruimtes te creëren. Hoeveel ruimtes er komen kunt u zelf bepalen. Met al deze onderdelen zal zo voor u het beste noodgebouw gemaakt kunnen worden.

Waarom modulaire unit?

Onze medewerkers hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de opslag en kantoorruimte markt. Hierdoor kunnen wij deskundig advies geven.

Maatwerk

Volledige montage

Top klantenservice

Persoonlijk advies

Europese productie

10 jaar ervaring

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende producten: