Skip to main content

Mantelzorg woonunit

Op zoek naar een ruimte oplossing voor mantelzorg? De mantelzorg woonunits van Modulaireunit.nl zijn de ideale oplossing. Wij leveren woonunits met een aantal standaardafmetingen, geschikt voor in de tuin! Met onze units bepaal je zelf de inrichting en aantal ruimtes. Creëer hier je knusse woonunit.

Waarom geschikt als mantelzorg woonunit?

Aan huis

Geïsoleerd

Onderhoudsvrij

Volledig naar smaak in te delen

Met keuken en badkamer

Optimale warmte- en geluidsisolatie

Buitenkant mantelzorg woonunit

De woonunit is geheel naar eigen smaak te maken. Hierdoor is het mogelijk om de unit te matchen met de woning, waardoor het een strakke uitstraling krijgt. Elke RAL classic kleur is beschikbaar voor de mantelzorg woonunit. Daarnaast is het mogelijk om de buitenkant van de unit te bekleden met hout.

Je kan er voor kiezen om een woonunit te maken met veel ramen, wat zorgt voor veel licht. De positie en de grootte van de ramen kan je zelf beslissen. Standaard ramen zijn van dubbel glas, waarbij je de optie hebt voor drievoudige beglazing. Dit zorgt voor nog meer isolatie en wooncomfort.

Standaard zit er een enkele deur in de mantelzorg woonunit, het is daarnaast mogelijk om dit uit te breiden naar dubbele deuren eventueel met ramen.

Inrichting mantelzorg woonunit

Wij kunnen woonunits leveren met sanitaire ruimte en keuken. Daarnaast kunnen we verschillende kamers creëren zoals een woonkamer en slaapkamer. Hierdoor kan je een volledige woning inrichten. Vanwege het efficiënte gebruik van ruimte, heb je geen grootte units nodig om toch een eigen huis in de tuin te maken. Hierdoor is het mogelijk om gescheiden te wonen, met het gemak dat de mantelzorg woonunit in de tuin staat.

Waarom modulaire unit?

Onze medewerkers hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de opslag en kantoorruimte markt. Hierdoor kunnen wij deskundig advies geven.

Maatwerk

Volledige montage

Top klantenservice

Persoonlijk advies

Europese productie

10 jaar ervaring

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende producten: