Skip to main content

Luxury Line: De luxe kantoorunit

De Modulaire Unit: Luxury Line, is de nieuwste toevoeging aan ons assortiment, met een luxere uitvoering van onze klassieke kantoor- en woonunits. De luxe woonunit wordt geproduceerd aan de hand van hoogwaardige onderdelen en de nieuwste productietechnieken. Tegelijkertijd is de luxe woonunit, net als onze klassieke modellen, volledig modulair en door de eindklant aan te passen tot in het kleinste detail.

De luxe kantoorunit is voorzien van een moderne look in de standaardkleur; RAL 7016 Antraciet Grijs. Hiernaast is de Luxury Line voorzien van optimale warmte-isolatie en gecertificeerd met (R)EI30 Standaard brandwering. Naast deze toevoegingen, zetten onderdelen als de elektrisch aangedreven jaloezieën en ramen met kunststofprofielen met 5 kamers, de luxe woonunits in een volkomen ander segment dan andere geïsoleerde kantoor- of woonunits.

Met de prefab kantoorunit van de Luxury Line kiest u voor de modernste en meest geavanceerde gebouwen als het gaat om Modulaire Bouw. Voor meer informatie betreft de luxe kantoorunit kunt u iedere maandag tot vrijdag van 08:30 tot 17:00 bij ons terecht voor advies op maat. Ons enthousiaste en gespecialiseerde verkoopteam is te bereiken via 085 – 06 855 89 of via info@modulaireunit.nl. Hiernaast kunt u ons ook komen bezoek in ons eigen “Luxury gebouw” aan de Warmoeziersweg 20 in Bergschenhoek.

Luxe kantoorunit met extra uitvoeringen

De luxe woonunit van de Luxury Line is mogelijk met vele verschillende uitvoeringen. Net als met de klassieke kantoor- en woonunits is de luxe woonunit verkrijgbaar in het moderne Antraciet Grijs. De Luxury Line is hiernaast ook volledig aanpasbaar met verschillende panelen. De prefab woonunit kan uitgerust worden met verschillende vormen beglazing, deuren en meer.

De ramen van de luxe kantoorunit verschillen met de ramen van de klassieke kantoor- en woonunits. De hoogwaardige ramen van de Luxury Line, zijn namelijk voorzien van een kunststofprofiel met 5 kamers en met aluminium clips in de kleur van de buitenwand. Ook zijn de aluminium profiel thermisch gescheiden en beschikbaar uit alle klassen veiligheidsglas.

Terwijl de klassieke kantoor- en woonunits uitgerust zijn met jaloezieën die met de hand bediend dienen te worden, zijn de jaloezieën van de luxe kantoorunit elektrisch aangedreven voor optimale schaduw. Ook zijn deze rolluiken voorzien van geïsoleerde aluminium profielen voor extra inbraakbeveiliging.

Tot slot kan de prefab kantoorunit van de Luxury Line ook voorzien worden van hoogwaardige sanitair uitrusting. De sanitaire ruimte van de luxe woonunit bevat een echte glazen douche en de overige accessoires zijn geproduceerd aan de hand van hoogwaardig keramiek. De toe- en afvoerleidingen kunnen bovendien in voorzetwanden of voorzetschalen ondergebracht worden.

Veel meer dan een luxe woonunit

De luxe kantoorunit van de Luxury Line kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Zo is de Luxury Line, veel meer dan enkel een luxe woonunit! De modulaire gebouwen zijn in het verleden gebruikt als modern kantoor, luxe woning, scholen of als evenementenruimtes.

De prefab kantoorunit is volledig aan te passen naar uw eigen wensen en kan modulair uitgebreid worden. Op deze manier kan de Luxury Line ingezet worden op iedere locatie en voor iedere kwestie.

Waarom een luxe woonunit i.p.v. een klassieke unit

De luxe woonunit van de Luxury Line is de perfecte oplossing voor permanente of tijdelijke bouw. De luxe kantoorunit is verkrijgbaar in vele verschillende afmetingen en uitvoerbaar met vele toepassingen.

De luxe woonunit is geproduceerd aan de hand van de meest moderne en geavanceerde materialen en heeft een totaal andere uitstraling dan de klassieke kantoor- en woonunits van Modulaire Unit.

Door de optimale warmte-isolatie, gecertificeerde brandwerendheid en vele opties tot beglazing met elektrische jaloezieën, is de Luxury Line de beste keuze voor een modulair gebouw.

Voor meer informatie betreft de luxe woonunit kunt u iedere maandag tot vrijdag van 08:30 tot 17:00 bij ons terecht voor advies op maat. Ons enthousiaste en gespecialiseerde verkoopteam is te bereiken via 085 – 06 855 89 of via info@modulaireunit.nl.

Waarom Modulaire Unit?

Onze medewerkers hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de opslag en kantoorruimte markt. Hierdoor kunnen wij deskundig advies geven.

Maatwerk

Volledige montage

Top klantenservice

Persoonlijk advies

Europese productie

10 jaar ervaring

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende producten: