Skip to main content

Luxe kantoorunit kopen? Zie hier onze prefab kantoorunits!

De luxe kantoorunits van de Luxury Line zijn de toekomst op het gebied van modulaire bouw! Met behulp van de meest duurzame materialen en de meest geavanceerde productietechnieken, zijn de luxe kantoorunits de beste optie in de zoektocht naar een modulair kantoorgebouw! De prefab kantoorunits zijn optimaal geïsoleerd, voorzien van moderne verlichting, een nette afwerking en grote ramen met elektrisch aangedreven jaloezieën. Dit maakt de luxe kantoorunit de perfecte werkruimte voor ieder bedrijf, klein of groot!

De luxe kantoorunits zijn de laatste toevoeging tot ons assortiment prefab kantoorunits! Na talloze gelukkige klanten met onze standaard kantoorunits of kantoorunits met glazen wanden, zijn de luxe kantoorunits een gloednieuw product op de Nederlandse markt. Voor meer informatie betreft onze prefab kantoorunits, nodigen wij u uit om van maandag tot vrijdag met ons enthousiaste verkoopteam contact op te nemen. Dit kan door te bellen naar 085 – 06 855 89 of te mailen naar info@modulaireunit.nl. Ook ontvangen wij u graag in onze eigen luxe kantoorunit aan de Warmoeziersweg 20 in Bergschenhoek.

Wat is het verschil tussen de luxe kantoorunit en de klassieke kantoorunit?

Het voornaamste verschil tussen de luxe kantoorunits en de klassieke kantoorunits van Modulaire Unit is zichtbaar in de uitstraling en de kwaliteit van de materialen. De klassieke kantoorunits zijn al tientallen jaren de meest populaire optie voor mensen op zoek naar een tuinkantoor, bouwkeet of tijdelijk kantoorgebouw. Met de luxe kantoorunits van de Luxury Line, kiest u echter voor een modern kantoorgebouw met meer opties en een hoogwaardige uitstraling.

De prefab kantoorunits van de Luxury Line zijn verkrijgbaar in het moderne RAL 7016 Antraciet Grijs en RAL 9002 Grijswit. De luxe kantoorunits zijn, net als onze standaard kantoorunits, volledig modulair. Dit houdt in dat de prefab kantoorunit tot in het kleinste detail aangepast kan worden naar de specifieke wensen van de klant. De luxe kantoorunits zijn verkrijgbaar met een gevarieerd aanbod van deuren en ramen. De kozijnen zijn in dezelfde kleur als de luxe kantoorunit en uitgerust met elektrische jaloezieën voor optimaal gemak en totale verduistering. Hiernaast zijn de rolluiken gemaakt van geïsoleerde aluminium profielen voor extra inbraakbeveiliging.

Het moderne design van de luxe kantoorunit houdt niet op bij het exterieur. De binnenkant van de prefab kantoorunits zorgt voor een professionele omgeving. Zo neemt de luxe kantoorunit afscheid van de lichtbalken van de klassieke kantoorunit, en uitgerust met moderne verlichting. Ook is de verdere afwerking van een hoogwaardig niveau.

De sanitaire uitrusting van de prefab kantoorunit bestaat uit duurzaam sanitair keramiek en heeft een mooie uitstraling. De toe-en afvoerleidingen kunnen in voorzetwanden of voorzetschalen ondergebracht worden.

Ik wil een luxe kantoorunit kopen, waar moet ik op letten?

In de zoektocht naar de juiste kantoorunit, zijn er aantal punten waar u altijd goed op moet letten. Wanneer u op zoek bent naar een prefab kantoorunit, is de luxe kantoorunit van de Luxury Unit de beste optie!

Punten die u in acht moet nemen wanneer u een keuze maakt:

  • Hoe moet de indeling van de luxe kantoorunit eruit moet komen te zien?
  • Hoe groot moet de prefab kantoorunit worden?
  • Hoe snel heeft u de luxe kantoorunit nodig?

Zoals eerder aangegeven zijn de luxe kantoorunits van de Luxury Line volledig modulair! Dit houdt in dat het altijd aan de klant is hoe de prefab kantoorunit eruit moet komen te zien. Nadat u een definitieve beslissing heeft genomen, wordt de luxe kantoorunit geproduceerd in onze fabriek. De plaatsing van de prefab kantoorunit wordt dient te gebeuren met een autolaadkraan.

Afmetingen van de luxe kantoorunits

Buiten afmetingen

Model Lengte Breedte Hoogte
Luxe Kantoorunit 10’ 2,98 m 2,43 m 3,10 m
Luxe Kantoorunit 16’ 4,88 m 2,43 m 3,10 m
Luxe Kantoorunit 20’ 6,05 m 2,43 m 3,10 m
Luxe Kantoorunit 24’ 7,33 m 2,43 m 3,10 m

Binnen afmetingen

Model Lengte Breedte Hoogte
Luxe Kantoorunit 10’ 2,74 m 2,19 m 2,55 m
Luxe Kantoorunit 16’ 4,64 m 2,19 m 2,55 m
Luxe Kantoorunit 20’ 5,81 m 2,19 m 2,55 m
Luxe Kantoorunit 24’ 7,09 m 2,19 m 2,55 m

Waarom Modulaire Unit?

Bij Modulaire Unit bieden wij u een enthousiast en gespecialiseerd team die u van de eerste interesse tot de levering van de luxe woonunit goed zullen begeleiden. Onze medewerkers hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de opslag en kantoorruimte markt.

Maatwerk

Volledige montage

Top klantenservice

Persoonlijk advies

Europese productie

10 jaar ervaring

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende producten:

    Contact met ons