Skip to main content

Kassa units

De units van Modulaire Unit worden veel gebruikt als Kassa Unit. Een ruimte waar u door middel van loketten, gemakkelijk uw handel door kunt zetten. De kassa unit wordt makkelijk neergezet en weer net zo makkelijk verplaatst. U kunt de kassa unit zo inrichten dat hij het meest efficiënt voor u is.

Waarom geschikt als kassa unit?

Ideale ruimte oplossing

Op maat

Onderhoudsvrij

Geïsoleerd

Optimale warmte- en geluidsisolatie

De kassa unit is momenteel niet meer weg te denken voor vele ondernemingen. De kassa unit, vooral bekend voor gebruik op festivalterreinen, wordt tegenwoordig in vele gevallen ingezet. Creëer een fijne werkruimte voor u en uw collega’s in deze geïsoleerde units, voorzien van verwarming. Door middel van de beveiligde kassaramen kunt u eenvoudig, het contact met uw klanten behouden.

Buitenzijde Kassa Unit

De Kassa Unit is verkrijgbaar in een aantal standaardafmetingen. Hierin zijn echter vele aanpassingsmogelijkheden, zo kunt u de zelf de samenstelling uitkiezen van de verschillende deuren en ramen. Hiernaast is de Kassa Unit verkrijgbaar in iedere RAL Classic Kleur. De Kassa Unit is herkenbaar door de speciaal ontworpen kassaramen, maar er zijn vele opties om de Kassa Unit eigen te maken.

Interne afwerking Kassa Unit

Zo kunt u naast de buitenzijde, ook de interne afwerking van de Kassa Unit bepalen. Hierin kunt u kiezen uit verschillende accessoires zoals een verwarming, een airco en sanitaire voorzieningen zoals een keuken of toilet. De Kassa Unit is voorzien van elektriciteit en is volledig plug and play.

Waarom modulaire unit?

Onze medewerkers hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de opslag en kantoorruimte markt. Hierdoor kunnen wij deskundig advies geven.

Maatwerk

Volledige montage

Top klantenservice

Persoonlijk advies

Europese productie

10 jaar ervaring

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende producten: