Skip to main content

De prefab kantoorunit van Modulaire Units zijn in te delen naar eigen wens. Hierdoor zijn vele toepassingen van de prefab kantoorunit nodig. Deze units worden veel gebruikt als tuinkantoor, een eigen werkplek aan huis. Daarnaast zijn deze units veel gebruikt als vervanging of uitbreiding van de huidige kantoorpanden. Ook is deze prefab kantoorunit uitermate geschikt als bouwkeet of schaftkeet. De units worden geproduceerd en in zijn geheel bij u afgeleverd. Hierbij gaat het echt om Plug And Play, binnen 1 dag staat uw prefab kantoorunit en kunt u gebruik maken van de unit.

Buitenaanzicht Prefab Kantoorunit

De buitenkant van de prefab kantoorunit is leverbaar in elke RAL classic kleur. Hierbij is het mogelijk om de buitenkant en de rand van de unit 2 verschillende kleuren te geven. Daarnaast hebben wij voor de prefab kantoorunits verschillende raamopties. Wij hebben ramen met draai- en kiepmechanisme, ramen met rolluiken en ramen met verschillende afmetingen. Ook is het mogelijk om de wand geheel van glas te maken. Wij hebben verschillende deuren, enkele en dubbele deuren waarbij het mogelijk is met glas. De rand van de prefab kantoorunit is te maken met een fascia rand wat zorgt voor een strakke en professionele uitstraling.

Binnenkant Prefab Kantoorunit

De prefab kantoorunit is binnen in zijn geheel afgewerkt. De wanden zijn bekleed met hout of gecoate staalplaat. Voor de vloertoplaag hebben wij klassiek keizerlijk grijs maar ook de Eternal vloer is mogelijk. De minimale isolatie van onze prefab kantoorunit is 60mm mineraal wol, maar hierbij zijn verschillende isolatiematerialen mogelijk. Ook de dikte van de isolatie kunnen wij aanpassen. Hierbij maken wij onderscheid in optimale geluidsisolatie en isolatie voor prefab kantoorunit in vochtige omstandigheden.

De prefab kantoorunit is daarnaast in te delen met een toilet, keuken en of wasbak. Wij verzorgen de aansluiting van het water in de prefab kantoorunit. U hoeft alleen maar rekening te houden met de aansluiting aan de buitenkant van de prefab kantoorunit. Dit werkt hetzelfde met de schakelaars en stopcontacten. U bepaalt de locatie van de elektrische installaties en wij verzorgen de gehele aansluiting in de prefab kantoorunit. Daarnaast komen de prefab kantoorunit standaard met elektrische verwarming wat zorgt voor een optimale werkcomfort. De elektrische aansluiting van de prefab kantoorunit zit aan de buitenkant aan de korte kant.

Afmetingen Prefab Kantoorunit

Wij maken bij de prefab kantoorunit gebruik van standaard afmetingen. Door deze unit aan de korte en/ of lange kant met elkaar te koppelen creëer je de gewenste afmetingen. Daarnaast kunnen wij deze prefab kantoorunit in de hoogte op elkaar bouwen om zo efficiënt met de hoogte om te gaan. De prefab kantoorunit kunt u ook op elkaar stapelen. Daarbij is het mogelijk om een trap in de unit te plaatsen, of een trap te plaatsen buiten de units om.

De standaard afmetingen zijn:

Model Lengte Breedte
Kantoorunit 10’ 2,98 m 2,43 m
Kantoorunit 16’ 4,88 m 2,43 m
Kantoorunit 20’ 6,05 m 2,43 m
Kantoorunit 24’ 7,43 m 2,43 m
Kantoorunit 30’ 9,21 m 2,43 m

Levering prefab kantoorunit

Wij kunnen de gehele levering van de prefab kantoorunit verzorgen. Hierbij kunnen wij het transport regelen tot aan de deur. Bij het plaatsen van de prefab kantoorunit maken wij gebruik van een kraan. Dit zijn optionele kosten, u kunt er ook voor kiezen om de kraan zelf te huren. Als u meerdere prefab kantoorunits besteld heeft, kunnen wij de kantoorunits met elkaar monteren. Hierdoor kan je 1 grote ruimte creëren, of meerdere ruimtes maken. In de video hierdonder kunt u zien hoe wij bij een klant een kantoorunit hebben geplaatst en hoe dit met een kraan

Waarom Modulaire Units?

Onze medewerkers hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het plaatsen van kantoorunits. Hierdoor kunnen wij deskundig advies geven en voor u elke mogelijke oplossing realiseren.

Maatwerk

Volledige montage

Top klantenservice

Persoonlijk advies

Europese productie

10 jaar ervaring