Skip to main content

De kantoorunit van Modulaire Units is geschikt voor vele doeleinden. De units zijn geschikt voor vele oplossingen vanwege de mobiliteit van de units, en de vele mogelijkheden. De kantoorunit is aan de korte en lange kant met elkaar te koppelen om zo de gewenste ruimte te maken. Ook is het mogelijk om deze units op elkaar te zetten om efficiënt om te gaan met de ruimtes. De kantoorunit is optimaal geïsoleerd, voorzien van elektra en verlichting. Daarnaast zit er standaard een elektrische verwarming in de kantoorunit. De kantoorunit is leverbaar in de standaard versie, of met glazen wanden. De glazen wanden zorgen voor een professionele uitstraling wat zorgt voor een prettige werkomgeving.

Hoe creëer ik mijn eigen kantoorunit

Op onze website vindt u verschillende kantoorunit. Deze kantoorunits zijn uitlopend naar verschillende afmetingen, indelingen en verdiepingen. Het is goed mogelijk dat de voorbeelden op de website precies past binnen uw wensen. Dan ontvangt u direct de 3D tekening en technische tekeningen van deze unit met de bijbehorende offerte. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u een andere kantoorunit in gedachte heeft. Dan gaan wij aan de hand van uw wensen aan de slag om een kantoorunit te creëren die het dichtst bij uw verwachtingen komen. Aan de hand van bestaande 3D tekening en technische tekeningen maken wij dan 3D tekening en technische tekeningen op maat. Het helpt ons hierbij als u een schets kunt maken van de kantoorunit. Hierdoor kunnen we zo snel mogelijk uw kantoorunit creëren.

Buitenkant kantoorunit

De buitenkant van de kantoorunit is leverbaar in 2 verschillende afwerkingen. Wij hebben de kantoorunit met golvende panelen en de kantoorunit met een gladde afwerking. De kleur van de buitenkant is leverbaar in elke RAL classic kleur waarbij je de rand van de kantoorunit in een andere kleur kan doen dan de buitenkant.

De kantoorunit is leverbaar met ramen, en of wel wanden volledig van glas. Wij hebben ramen met rolluiken en draai- en kiepmechanisme. Ook hebben wij schuiframen. Wij hebben een folder met alle opties betreft de raamopties, dat kan u helpen bij het kiezen van de juiste ramen. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden deuren. Wij hebben enkele en dubbele deuren met en zonder raam in de deur. Ook is het mogelijk om meerdere deuren toe te voegen in de kantoorunit.

De rand van de kantoorunit is te verkrijgen met een fascia rand. Dit zorgt voor een strakke en professionele uitstraling van de kantoorunit. De kleur van deze buitenrand is leverbaar in elke RAL classic kleur, dit is ook mogelijk in een andere kleur dan de rest van de unit.

Wilt u een speciale unit naar wens of een ander model? Wij bieden naast onze voorraad modellen nog verschillende tpye units aan binnen ons assortiment:

Wilt u een kantoorunit uit aanschaffen of heeft u vragen over speciale mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en dan zullen wij u helpen. Dit kan via ons (bovenstaande) contactformulier in, via de telefoon (085-0685589) , via de mail (info@modulaireunit.nl) of via de chat. Wij helpen uw graag met het realiseren van uw ideeën.

Fundering kantoorunit

Per kantoorunit wordt er een funderingsplan meegeleverd waarin staat hoe u de kantoorunit het best kunt plaatsen. Elke afmeting heeft zijn eigen steunpunt. Voor de fundering is het belangrijk dat in ieder geval deze zwaartepunten voldoende ondersteunt wordt. Alle hoeken moeten in ieder geval voldoende fundering hebben, afhankelijk van de unit moet ook in het midden van de unit funderingspunten komen.

Binnenkant kantoorunit

Binnen in de kantoorunit is het mogelijk om verschillende ruimtes, kantine en of kantoren toe te voegen. Daarnaast is de kantoorunit leverbaar met toilet, wasbak, keuken en of douche. Wij verzorgen de gehele aansluiting van de sanitaire voorziening binnen in de kantoorunit. U moet alleen de connectie van het water aan de buitenkant verzorgen.

De kantoorunit wordt geleverd met enkele en dubbele contactdozen verwerkt in de wanden. De positie van de contactdozen zijn helemaal naar wens in te richten. Daarbij kunnen we ook de opening van de internetaansluiting verzorgen. De unit wordt daarnaast geleverd met elektrische verwarming. Wij hebben als optie om daar een airconditioning unit aan toe te voegen. Deze airconditioning unit wordt gekoppeld aan het raam. In de unit zit een zekeringskast, waarbij 3 units aan elkaar kunnen worden gekoppeld per zekeringskast. Wij verzorgen de elektriciteit in de unit, u hoeft alleen de connectie buiten te verzorgen

Een Kantoorunit kopen bij Modulaire Units

Wilt u een kantoorunit uit aanschaffen of heeft u vragen over speciale mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en dan zullen wij u helpen. Dit kan via ons contactformulier in, via de telefoon (085-0685589) , via de mail (info@modulaireunit.nl) of via de chat. Wij helpen uw graag met het realiseren van uw ideeën.

Waarom Modulaire Units

Onze medewerkers hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het plaatsen van kantoor units. Hierdoor kunnen wij deskundig advies geven en voor u elke mogelijke oplossing realiseren.

Maatwerk

Volledige montage

Top klantenservice

Persoonlijk advies

Europese productie

10 jaar ervaring