Skip to main content

Geïsoleerde container units

Volledig geïsoleerde containers, wat zorgt voor een optimale warmte- en geluidsisolatie. Dat zijn de geïsoleerde container units van modulaireunit.nl. Vanwege het massief staalprofiel is de container robuust en onderhoudsvrij!

Waarom geschikt als geïsoleerde container units?

Op maat

Volledig geïsoleerd

Onderhoudsvrij

Duurzame materialen

Meerdere verdiepingen mogelijk

De geïsoleerde container units zijn de ideale oplossing voor permanente ruimte oplossing. De units zijn volledig geïsoleerd waardoor je de unit op een bepaalde temperatuur kan houden. Daarbij is de geïsoleerde container unit bestemd tegen vocht. Dit is handig voor de opslag van bepaalde producten

De buitenkant van de geïsoleerde container units heeft een strakke uitstraling. De units zijn beschikbaar in elke RAL classic kleuren. Het is mogelijk om ook ramen in de geïsoleerde container units te plaatsen. De grootte en plaats van de ramen kan je zelf bepalen. Ook de positie van de deuren bepaal je zelf, waarbij je keuze heb tussen enkele en dubbele deuren.

De binnenkant van de geïsoleerde container units zijn voorzien van stroompunten en elektrische verwarming. Voor de vloer hebben wij verschillende opties betreft de isolatie en bekleding.

Het is mogelijk om scheidingswanden in de geïsoleerde container units te plaatsen, om verschillende kamers te creëren.

Waarom modulaire unit?

Onze medewerkers hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de opslag en kantoorruimte markt. Hierdoor kunnen wij deskundig advies geven.

Maatwerk

Volledige montage

Top klantenservice

Persoonlijk advies

Europese productie

10 jaar ervaring

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende producten: