Bouwkeet units

Robuust en onderhoudsvrij. Dat zijn onze bouwkeet units van moduilaireunit.nl. Deze units zijn uitermate geschikt als werkplek voor in de bouw. De bouwkeet units zijn eenvoudig te plaatsen, waarbij we units aan elkaar kunnen koppelen en meerdere units op elkaar kunnen stapelen. Hierdoor kan je elke gewenste ruimte creëren

Waarom geschikt voor de bouw?

Op maat

Volledig geïsoleerd

Onderhoudsvrij

Optimale warmte- en geluidsisolatie

Robuust

Duurzaam

Meerdere verdiepingen mogelijk

Uitstraling bouwkeet units

De buitenkant van de units is naar wens aan te passen. De kleur is beschikbaar in elke RAL classic kleur. De positie van de deuren bepaal je zelf, waarbij je kan kiezen uit een enkele of dubbele deur. De units kunnen met of zonder ramen geleverd worden, waarbij het mogelijk is om de gehele wand van glas te maken.

Indeling bouwkeet units

Wij maken gebruik van standaard afmetingen, die wij aan elkaar kunnen koppelen. Hierdoor kan elk gewenste ruimte gecreëerd worden. Wij leveren units met keuken en sanitaire ruimtes. Daarnaast maken wij gebruik van scheidingswanden waardoor we bijvoorbeeld individuele kantoren en vergaderruimtes kunnen creëren.

De vloer van de units is van Eternal, dit zorgt voor een goede bescherming en is onderhoudsvrij. De units zijn volledig geïsoleerd, waarbij je dit kan uitbreiden naar extra isolatie in de wanden, vloeren en plafond.

De units worden standaard geleverd met airconditioning, elektrische verwarming en stroompunten. Het is mogelijk om zelf de indeling van de stroompunten te bepalen.

Waarom modulaire unit?

Onze medewerkers hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de opslag en kantoorruimte markt. Hierdoor kunnen wij deskundig advies geven.

Maatwerk

Volledige montage

Top klantenservice

Persoonlijk advies

Europese productie

10 jaar ervaring

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende producten: